Våra tjänster

Lyfta Upp Excellence Inom Byggnadsunderhåll

Underhållstjänster för dränering

Underhåll, städning eller ersättning av stuprör koppar när så krävs, spelar en viktig roll i upprätthålla fasad och tak I gott skick.

Upprätthålla tegelplattor

Upprätthålla tegelplattor består av städa vegetation och ersätta skadade eller trasiga tegelplattor för att eliminera stuprör ...

Fasad skadestånd tjänster

Vi bjuder åtminstone 3 år anläggningar garanti! Vi kan effektuera reparationer av sprickor, eliminering fasad delar som riskerar ...

Tjänster av byggnadsinspektion

Vi genomför detaljerad inspektion av byggnader för att bestämma fasad situation, vatteninfiltration genom plombering ....

Hög höjd montering och nedmontering tjänster

Behöver ni montera stuprör koppar, hängrannor, ventilationsslangar, stor storlek fönster osv.?

Högtrycks Städning tjänster

Vi upprätthåller våra kunder med högtrycks städning tjänster för tak och fasad.

Målning tjänster

Vi behandlar och målar fönsterkarmar. Vi förberedar/malar om pistol plåt elementa (plåt stuprör, hängrännor, rökgånger, tak) Vi målar om bommar av metall strukturer.

Kontrollerad trädklippning

Vi överför kontrollerad trädklippning i anskliga platser eller deras beskärning.

10+

Erfaren år

Om oss

Lyfta Upp Excellence Inom Byggnadsunderhåll

Industriella tjänster av professionell klättring har många vinster jämfört med klassiska sederna för hög höjd reparationer sådana metall byggnadsstallningar, kranar eller skylift.


Vi lyckas med att göra samma sak under en kortare tid med reducerad kostnader. Vi behöver inte stänga fotgängare tillgångerna eller vågbanan yta under långa perioder och vi är samtidigt ett miljövänligt företag.


Har vi inte övertygat er? Vi bjuder er att kontakta oss för att erhålla en billig och snabbgående lösning för ert problem!

Boka en tjänst

0790207768

Tidsbegränsat erbjudande

Rabatt på din första service. Kontakta som.